Póser Zóltán

Póser Zoltán

ügyvezető - EDC Debrecen

Póser Zoltán közgazdász diplomájának megszerzését követően a Procter&Gamble magyar, majd svájci központjában olyan márkák pénzügyi felügyeletéért és tervezéséért volt felelős, mint a Braun és a Duracell, majd az SC Johnson svájci központjában is eltöltött néhány évet. 5 éve hazatért és nemzetközi tapasztalatát Debrecen város gazdaságfejlesztésében kamatoztatja, mint az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ és a Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő Kft. ügyvezetője és a Hajdú-Bihar Megyei Iparkamara gazdaságfejlesztési tagozatának alelnöke.

Az általa vezetett EDC Debrecen csapatának munkája révén olyan nagy volumenű külföldi beruházásokat sikerült a városba csábítani, mint a Diehl, Krones, Vitesco Technologies (Continental), Deufol, ThyssenKrupp, BMW. Az EDC feladatai közé tartozik még a nagyobb városi beruházások előkészítése és koordinációja, a helyi vállalkozók Európai Uniós pályázatok kapcsán történő támogatása, valamint a város Smart City stratégiájának menedzselése.

A Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő Kft. többek között a BMW leendő debreceni gyárának otthont adó ipari park és a környező infrastruktúra – a közmű, a vasúti, valamint a közúti – fejlesztések projektmenedzsmentjéért felelős.

Vissza