Apamondta.hu talkshow

2019. december 7.
Budapest, Egyszülős Központ

13.00-17.00

meglepetésvendégek, sztárok mesélnek arról, hogy nekik milyen az apaság – milyen apák a sztárapukák?

 

Orosz György:

Napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Pályáját a tv2 műsoraiban kezdte. Évek óta járja az országot műsoraival, óriási sikerrel. Sikere abban rejlik, hogy történeteiben mindenki magára ismer.  A Stand up comedy Humortársulat művészeti vezetője. A humor mellett a média világában is otthonosan mozog, saját műsora volt a debreceni Alföld Televízióban, rádiós műsorvezetőként dolgozott a debreceni City Rádióban, majd a Rádió Max Reggeli K.O. című morning show-ját vezette.

 

Herczeg Zsolt:
Újságíró, médiaoktató. A wmn.hu-n három éve vezet apanaplót, Büfik és bukások című könyve egy éve jelent meg.
“A szülők többsége szorong, mert túl sok tanácsot kap, amelyektől csak még rosszabbnak érzi a teljesítményét. Különösen igaz ez az apákra, akiknek gondjairól még mindig nagyon kevés szó esik. A Büfik és bukások a szerző személyes történetein keresztül, a humor eszközével, őszintén beszél azokról az apákról, akik szeretnének teljes értékű szülők lenni, ugyanakkor férfiak maradni.”
Dr. Csató Gábor:
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. 2 gyermek édesapja. A Debreceni Egyetemen 2007-ben szerzett orvosi diplomát, 2013-ban szakvizsgázott aneszteziológia-intenzív terápiából, 2017-ben pedig okleveles egészségügyi menedzserként diplomázott. 2017-es főigazgatói kinevezése előtt több itthoni állami és magán egészségügyi intézményben, valamint brit kórházakban dolgozott intenzív terápiás szakorvosként.
Kaszás Géza:
Az ő életében a legfontosabb a két gyermeke felnevelése. Ötven fölött lett apa, feleségével 2003-ban ismerkedtek meg, és megküzdöttek azért, hogy szülővé váljanak: nem titkolták, hogy több év sikertelen próbálkozás után lombikprogramban vettek részt. 2008-ban megszületett kisfiuk, Nimród, majd két évvel később kishúga, Lilla, aki legnagyobb meglepetésükre természetes úton fogant meg.  – A két gyerek felnevelése mindent felülír, ez nyilvánvaló, minden csak ezután következik. A munka szintén nagyon fontos számomra. A színészet mellett a filmkészítésnek is a szerelmese vagyok. Utóbbi nagyon hosszadalmas, időigényes munka, mellette nagyon nehéz színészi feladatokat vállalni – mesélte a FEM3 műsorában.
Vissza